GroupM – NextM flyttas till 14-15 sept. pga COVID-19

NextM flyttas till 14-15 sept. pga COVID-19

Varje år strävar GroupM efter att göra Nordens största marketing- och tech-event NextM ännu bättre, och vi har höga förväntningar på årets evenemang – The Bluewashing Edition.

Vi är nu ledsna att behöva informera om att vi beslutat att skjuta NextM till hösten på grund av spridningen av COVID-19. Våra fyra nordiska evenemang kommer nu att äga rum mellan veckorna 38-44 och genomförs naturligtvis med samma tema och samma höga ambitioner. I Sverige sker eventet 14-15 september på Annexet.

Det finns flera skäl för att skjuta på NextM:

  • I första hand vill vi se till att vi gör vad vi kan för att våra kunder, partners, talare, personal och andra gäster ska må fortsatt bra och inte utsättas för den potentiella risken att umgås i en större folkmassa.
  • För det andra, med troliga avbokningar från flera talare, partners och deltagare (på grund av reseförbud, företagsguidelines och allmänna säkerhetsåtgärder), är vi oroliga för att kvaliteten på ett evenemang denna vår inte skulle uppfylla någons förväntningar.

Vi tror att branschen förstår och stöder vårt beslut.

För dig som redan har köpt biljetter till evenemanget ser vi fram emot att välkomna dig under hösten. Om du inte kan delta i på NextM 14-15 september, vänligen meddela oss här så ska vi ersätta dig.

Välkommen till ett fantastisk NextM om några månader! Vi ser fram emot det! Stay safe!

Vid frågor, vänligen kontakta NextM-teamet här.

Download Premium WordPress Themes Free
Download WordPress Themes
Free Download WordPress Themes
Free Download WordPress Themes
lynda course free download
download lenevo firmware
Download Best WordPress Themes Free Download
free online course

#nextmse, Corona, COVID-19, NextM,

Tillbaka till feed