GroupM GroupM Nexus - GroupM

GroupM Nexus

GroupM Nexus är Nordens största performance-organisation med över 440 dedikerade specialister. GroupM Nexus samlar GroupM:s expertis och tekniska lösningar under ett och samma tak. Tillsammans är vi med och formar världens mest välkända och inflytelserika varumärken.

GroupM Nexus för samman experter inom video, audio, social, search, display, print, ooh, native, influencer marketing, commerce, MarTech, AI, addressable content och performance consultancy till en sammansvetsad, nordisk enhet. Tillsammans aktiverar vi strategier gentemot såväl lokala som globala målgrupper och fungerar som en innovationshub för GroupM globalt.

GroupM Nexus designar, utvecklar och levererar banbrytande, egenutvecklad teknik. Vår affärsenhet Xaxis utvecklar programvara som bygger på artificiell intelligens för optimal framgång i digitala kanaler. INCA är ett verktyg för influencer marketing som hittar lämpliga kreatörer och matchar dem med rätt kampanjer. plista är en self-service-plattform för sponsrat innehåll. Genom att investera i smart teknik kan vi erbjuda våra kunder unika fördelar.

Vi fungerar som en toolbox för byråerna inom GroupM – Mindshare, Mediacom, Wavemaker och Acceleration – och aktiverar kundstrategier. Oavsett våra kunders storlek, geografiska läge och tidsmässiga behov kan GroupM Nexus erbjuda rätt verktyg för att låta affärer växa. Men vi är inte bra på det vi gör för att vi är stora – vi är stora för att vi är bra på det vi gör.

GroupM Nexus erbjuder sina medarbetare unika möjligheter att bli bäst inom sitt område, att samarbeta med yrkesproffs i världsklass och världen som sin arena. Våra medarbetare får tillgång till hela vårt globala nätverk och alla de möjligheter som följer därefter. Tillsammans kommer de skapa resan för de varumärken som formar världen idag.