2 nya digitalchefer till GroupM

Mediebyrågruppen GroupM är glada att ha värvat en CTO i Jonas Bäckström och en ansvarig för konsulttjänster inom biddable media i Oscar Larsson.

I oktober ansluter Jonas Bäckström till GroupM som CTO, Chief transformation officer. Jonas har bred erfarenhet av marknadsföring och har haft roller såsom globalt digitalt ansvarig för ABSOLUT, MD på hasan & partners, CEO på Dist och närmast CMO på Min Doktor. Hans uppdrag kommer vara att driva den digitala transformationen av hela gruppen samt ha övergripande ansvar för specialister, egenutvecklade produkter och byrån Quisma.

Jag har haft förmånen att arbeta en kort tid med Jonas tidigare och känner honom som en inspirerande ledare med en förmåga att förstå och på ett enkelt sätt förklara marknadsföring för kunder och kollegor. Samtidigt är Jonas alltid steget före i att förutspå hur vår värld kommer att förändras. Vi ser fram emot att välkomna honom till huset!, säger Martin Hugosson, vd för GroupM.

Nya chefen för konsulttjänster inom biddable media, Oscar Larsson, ska i sin roll Managing Director [m]PLATFORM Services specifikt garantera mediebyrågruppen ett framtidssäkert erbjudande inom biddable media såsom sök, social och programmatic, som kompletterar GroupMs programmatiska produktportfölj.

Oscar har över tio års erfarenhet inom datadriven marknadsföring, och har nu fått en skräddarsydd roll med ett tydligt fokus, att säkerställa att framtida teknologi och kompetens inom området biddable media jobbar ihop på ett optimalt sätt för att vara till ännu större kundnytta. Oscar har tidigare arbetat i flera år inom GroupM och hans återkomst var uppskattad.

Det gick ett glädjesus genom organisationen när folk fick veta att Oscar vänder hem till GroupM. Både kunder och personal värdesätter hans expertis, hans förståelse för affären och hans ödmjukhet. I de branscher och företag som kommit längst i transformationen står biddable media ofta för över 50% av försäljningen. Oscar ska säkerställa att GroupM gör ännu större skillnad för våra kunder på området, säger Martin Hugosson, vd för GroupM i Sverige.

För mer info, vänligen kontakta:

Martin Hugosson
+46708810848
VD, GroupM

Premium WordPress Themes Download
Download Nulled WordPress Themes
Premium WordPress Themes Download
Download Premium WordPress Themes Free
free online course
download samsung firmware
Download Best WordPress Themes Free Download
download udemy paid course for free

Biddable media, Chief Transformation Officer, CTO, Jonas Bäckström, mediebyrå, Oscar Larsson, programmatic, social, sök,

Tillbaka till feed