GroupM Flying Tiger Copenhagen till Wavemaker - GroupM

Flying Tiger Copenhagen till Wavemaker

Den danska prylbutikskedjan Flying Tiger Copenhagen har valt Wavemaker Malmö som mediebyrå. I uppdraget ingår strategi, planering och köp för företagets 200 butiker i de nordiska länderna.

Butikskedjan Flying Tiger Copenhagen har expanderat kraftigt under de senaste åren och vuxit till närmare 1 000 butiker i 30 länder runt om i världen. Nu står det klart att Wavemaker Malmö tagit hem det nordiska mediebyråuppdraget för kedjan som omfattar 200 av företagets butiker.

Vi blev imponerade av Wavemakers erbjudande och starka verktyg. Vårt fokus ligger på tillväxt och Wavemaker känns som rätt partner för att nå våra mål, säger Flying Tigers nordiska marknadschef Sebastian Karlsson.

Byråuppdraget som påbörjas direkt består främst av att hjälpa Flying Tiger Copenhagen med strategi, planering och köp.

Flying Tiger Copenhagen är en otroligt rolig och spännande kund med ett helt eget koncept. Det ska bli väldigt kul att få vara med på tillväxtresan som vi har framför oss, säger Pier Zigante som är Head of Wavemaker Malmö.

Sedan starten i mars har det nya kontoret Wavemaker Malmö överträffat alla sina förväntningar och vunnit ett flertal nationella och nordiska kunder.

För mer information kontakta:
Pier Zigante, Head of Wavemaker Malmö
Mobil: 070 966 23 61

Om Wavemaker
Wavemaker är nästa generations byrå som agerar i gränslandet mellan media, innehåll och teknik. Wavemaker står bakom WM Momentum som bygger på världens mest omfattande studie om hur människor fattar köpbeslut. Studien består av ca 500 000 intervjuer på 70 marknader i fler än 30 kategorier. Wavemaker drivs av kreativitet och nyfikenheten hos 8 500 personer i 90 länder och är en del av GroupM och WPP.

Download WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
Download WordPress Themes
Download Nulled WordPress Themes
online free course
download lava firmware
Download Premium WordPress Themes Free
free download udemy paid course

Flying Tiger, Malmö, mediebyrå, Norden, Pier Zigante, Sebastian Karlsson, strategi, tillväxt, Wavemaker,

Tillbaka till feed