GroupM GroupM lanserar byrån Acceleration – blir ledande inom Google-teknik - GroupM

GroupM lanserar byrån Acceleration – blir ledande inom Google-teknik

GroupM lanserar Acceleration, en konsultbyrå helt fokuserad på Google-teknik, med närvaro på flera marknader och global kundbas. Med Acceleration cementerar GroupM sin position som världens största leverantör av lösningar för Google Marketing & Cloud Platform, inom vilka byrån i nära samarbete med övriga systerbyråer inom GroupM kommer skapa tillväxt för svenska och internationella kunder. Med 80 anställda i Norden från start siktar byrån på att växa med 100% inom ett år.

Med en omsättning på över 60 miljarder dollar är GroupM störst av alla aktörer på den internationella annonsmarknaden. Idag är man Google Premier-partner, Googles mest exklusiva partner-nivå, och cementerar i och med Acceleration positionen som världens största leverantör av lösningar för Google Marketing & Cloud Platform. Accelerations Stockholmskontor kommer att ledas av Andreas Nordfors, med en bakgrund från Facebook och Nepa, som kommer att ansvara för att skapa ett ännu starkare och mer fokuserat erbjudande för kundernas räkning.

– Vi ser en enorm potential för Acceleration. Genom att samla kompetens från olika delar av GroupM:s nätverk i ett och samma team tar vi nu sats för att tillsammans med våra systerbyråer skapa en mer fokuserad tillväxtresa för våra nordiska och internationella kunder kopplat till Google-teknik. Just nu är vi drygt 80 anställda som utgår från Stockholm, Köpenhamn och Oslo, men vi siktar på att vara dubbelt så stora inom ett år, säger Andreas Nordfors, Director Sweden.

Erbjuder kunder ett komplett Google-erbjudande

Acceleration förenar det bästa från flera världar genom sammanslagning av byråerna Business Science och Flip Studio: Business Science är experter på insamling, analys och användande av stora mängder data, medan Flip Studio utformar och förfinar kundupplevelsen baserat på datan. Dessutom adderas intern expertis på Google-teknik, både Google Marketing Platform som inkluderar olika färdiga Google-produkter samt Google Cloud där fokus ligger på programmering och att skapa anpassade lösningar. Accelerations kompletta erbjudande kommer hjälpa kunder att få en mer övergripande bild av var och hur de skapar bäst effekt på Google-teknik.

GroupM uppskattar att den globala marknaden för Google-teknik uppgår till långt över en miljard dollar, en marknad där Acceleration ser stor potential att plocka andelar snabbt.

– Marknaden för Googles produkter är redan idag väldigt stor, och fortsätter att växa. Med tanke på den mängd data och egenutvecklad teknik vi som ledande aktör har tillgång till, men framförallt den expertis vi besitter vad gäller att utveckla kundspecifika lösningar, kommer vi kunna hjälpa våra kunder få bättre effekt på sin affär, säger Andreas Nordfors.

För mer information, vänligen kontakta:
Andreas Nordfors
Director Sweden
Acceleration
+46 736 63 81 00
Download Nulled WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
Download WordPress Themes
Download WordPress Themes Free
udemy paid course free download
download redmi firmware
Download Nulled WordPress Themes
udemy free download

Acceleration, Andreas Nordfors, GMP, Google Marketing & Cloud Platform, Google-teknik,

Tillbaka till feed