GroupM GroupM storsatsar på mStudio - nio rekryteringar på kort tid - GroupM

GroupM storsatsar på mStudio – nio rekryteringar på kort tid

Det satsas stort på GroupMs contentavdelning mStudio. Sedan starten hösten
2017 har teamet vuxit från tre till 16 personer.

Affärsområdesansvarige Henrik Berglind, med tidigare erfarenhet av att bygga contentbyråer, klev in som nummer fyra på mStudio i början av året. Efter en tids inventering av kompetenser och potentiella uppdrag har avdelningen gått från produktions- till contentenhet och växt till 16 personer. Kundportföljen innefattar nu varumärken såsom Nordea, Ford och Blueair som bl a har behov av formatanpassningar, nyttjar mStudios kompetens att bygga smart dynamiskt innehåll via befintlig och egenutvecklad teknologi eller efterfrågar långsiktiga koncept som utvecklas över tid.

Vi har anpassat mStudio efter en efterfrågan som överträffat alla våra förväntningar och har nu ett kompetent, kreativt och tekniskt team som kan leverera på koncept, idé och produktion. Utöver vår tekniska spets är en annan styrka närheten till dem som genomför köp, optimerar kampanjer och hanterar data. Alla pratar om att vara agila. Vi lever upp till det!, säger Henrik Berglind.

Via mStudio kan GroupM erbjuda produktion inom ett stort antal discipliner och under Q1 planeras nu även en ombyggnation i GroupM-huset för att skapa utrymme för än mer kreativitet via en ljud-, foto- och filmstudio inhouse.

Martin Hugosson, GroupMs vd, tror mycket på investeringen på contentområdet:

Vi har valt att förena kreativitet med en förståelse för och kunskaper inom data och tech. Genom kombinationen kreativitet och smart teknologi kan mStudio därför berätta våra kunders historier på ett engagerande sätt.

För mer information, vänligen kontakta:
Henrik Berglind
Affärsområdesansvarig för mStudio
GroupM Sweden
henrik.berglind@groupm.com
+46-723 96 71 37

mStudio_Henrik_Berglind

Free Download WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
Download Best WordPress Themes Free Download
Download Premium WordPress Themes Free
ZG93bmxvYWQgbHluZGEgY291cnNlIGZyZWU=
download mobile firmware
Premium WordPress Themes Download
download udemy paid course for free

content, GroupM, Henrik Berglind, mStudio, produktion,

Tillbaka till feed