GroupM GroupMs marketing- & techevent NextM välkomnar Mars-visionär - GroupM

GroupMs marketing- & techevent NextM välkomnar Mars-visionär

För tredje året i rad är GroupMs tech- och marknadsföringsevent NextM tillbaka. Eventet som snabbt blivit Nordens största samlingsplats för branschen erbjuder även denna vår ett högaktuellt program med talare i världsklass. Gästerna kan förvänta sig något extra spacy – en affärsman med avsikt att skicka fyra människor till Mars 2032. Utan returbiljett! Och till stor del finansierat av en tv-show.

När NextM återvänder till Stockholm 11-12 april är det bl a för att välkomna en spektakulär huvudföreläsare till huvudscenen, Bas Lansdorp. Han är holländsk affärsman och visionär som samlat ett team av NASA-experter, Nobelpristagare och BBC-producenter för att nå sitt ambitiösa mål – att kolonisera Mars. Genom att tv-sända urvals- och träningsprocessen för astronauterna ska rymdresan finansieras.

– Vi har behov för att skapa rum där vi tvingas lyfta blicken och se saker från en ny vinkel. NextM är det rummet – ett rum fyllt med kreativitet och framtida tech. Bas Lasdorps ”Mission to Mars” är ett pionjärt exempel och våra 1000 gäster kommer också möta experter inom AI, hacking, VR och cyborgvärlden. Vi har som vanligt en grym line-up som inte kommer göra någon besviken, säger Niklas Hedberg, Business Development Director på GroupM och NextM-general.

Den Stockholmsbaserade brittiska journalisten Maddy Savage kommer moderera NextM, där gästerna utöver Lansdorp också bl a får stifta bekantskap med följande talare:

  • Amber Case – cyberantropolog, UX designer och TED Talker
  • Ryan Pulliam – En av USA:s främsta VR-experter och författare i ämnet
  • Aral Balkan – kontroversiell cyberrättsaktivist och tracking-motståndare
  • Sophie Hackford – futurist, forskare vid Oxford och rådgivare till FTSE500-företag
  • Mikko Hyppönen – säkerhetsexpert och TED Talker om IoT och hacking

Om NextM: GroupMs marketing- och tech-event NextM hålls för tredje gången i Stockholm den 11-12 april. Under två dagar kommer de 1000 gästerna på Münchenbryggeriet att inspireras av ledande internationella talare från stora scenen, tre breakout-scener samt en omfattande tech garden där det finns möjlighet att uppleva den senaste tekniken på nära håll.

Kontakt:

Niklas Hedberg
+46-708337300
GroupM Sweden

 

Download Nulled WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
Download WordPress Themes Free
Free Download WordPress Themes
udemy free download
download samsung firmware
Download Best WordPress Themes Free Download
udemy course download free

Amber Case, Bas Lansdorp, GroupM, Mikko Hyppönen, NextM, Ryan Pulliam, Sophie Hackford,

Tillbaka till feed