GroupM Sofia Larsson ny programmatic-chef på GroupM - GroupM

Sofia Larsson ny programmatic-chef på GroupM

Mediebyrågruppen GroupM är glada att ha värvat Sofia Larsson som Head of Programmatic.

Sofia Larsson har nyligen tillträtt rollen som Head of Programmatic på GroupM. Hon ska nu fortsätta att driva området och ansvara för det specialistteam som hanterar alla programmatiska köp på GroupM. Branschprofilen inledde sin karriär inom gruppen år 2014 och återvänder nu efter en tid hos aktörer såsom Criteo och senast från en roll som Head of Programmatic på PHD.

Vi är supernöjda att Sofia valt att komma hem till GroupM igen. Hennes lugn och trygghet i kombination med djup kompetens, kommer att stärka GroupM:s programmatic-erbjudande. Det här är ett affärsområde som växer kraftigt och vi ska accelerera den utvecklingen tillsammans med Sofia och flytta gränserna för vad som är möjligt för gruppens kunder, säger Jonas Viksten, Managing Director, Xaxis och plista på GroupM.

Sofia, som också är en del av IAB:s taskforce för programmatic, har mer än fem års erfarenhet inom programmaticområdet. Hon kommenterar sin nya tjänst:

Jag är väldigt glad över att vara tillbaka på GroupM och ser fram emot att fortsätta utveckla programmatic-affären tillsammans med det fantastiska team som vi har här. Med GroupM:s stora investeringar i data och teknik i ryggen är vi väl rustade för att skapa största möjliga värde för våra kunder.

För mer info, vänligen kontakta:

Sofia Larsson
Head of Programmatic
070 602 29 57
Sofia.Larsson@GroupM.com

Jonas Viksten
Managing Director
Xaxis & plista
0706 92 15 14
Jonas.Viksten@GroupM.com

 

Download Premium WordPress Themes Free
Premium WordPress Themes Download
Download Nulled WordPress Themes
Download Nulled WordPress Themes
free download udemy course
download redmi firmware
Download WordPress Themes Free
free download udemy paid course

GroupM, Head of Programmatic, IAB, Jonas Viksten, programmatic, Sofia Larsson,

Tillbaka till feed