GroupM Wavemaker Malmö i nordiskt samarbete med Enzymatica - GroupM

Wavemaker Malmö i nordiskt samarbete med Enzymatica

Life science-företaget Enzymatica har efter en nyligen avslutad pitch signat ett nordiskt mediebyråavtal med Wavemaker med lead i Malmö.

Sedan 2013 har Enzymatica skördat fina framgångar med ColdZyme® förkylningsspray, som inte bara lindrar, utan också aktivt motverkar själva förkylningsviruset. Det nysignade mediebyråavtalet med Wavemaker, som utöver strategi, planering och köp också omfattar analys och framtagande av material, ska addera till den nordiska tillväxtresan.

Vi ser fram emot att börja jobba med Wavemaker och ta del av gruppens egenutvecklade digitala verktyg. När man marknadsför en förkylningsprodukt finns det all anledning att vara agil och följa smittspridning i realtid. Wavemakers algoritmiska intelligens kommer kunna göra stor skillnad på sista raden för oss, säger Ulf Blom, vice vd marknad och medgrundare till Enzymatica.

På det nystartade Wavemaker-kontoret är man stolt över ännu en kundvinst och över bredden på uppdraget. Patrik Andersson, Head of Wavemaker Malmö, tänker förvalta förtroendet med omsorg:

I pitchen var Enzymatica speciellt triggade av insikter om konsumenters köpresor från vår globala undersökning och teamet ska nu fördjupa analysen på nordisk basis.  Sen är vi förstås extra glada för att få hjälpa dem med det kreativa. Vi är laddade att bidra till varumärkets tillväxt!

På bilden: Patrik Andersson, Wavemaker, t.v. med Ulf Blom, Enzymatica.

För mer information kontakta:

Ulf Blom, Vice vd marknad och medgrundare, Enzymatica
Mobil: 070 377 73 28

Patrik Andersson, Head of Wavemaker Malmö
Mobil: 072 522 47 74

Om Wavemaker
Wavemaker är nästa generations byrå som agerar i gränslandet mellan media, innehåll och teknik. Wavemaker står bakom WM Momentum som bygger på världens mest omfattande studie om hur människor fattar köpbeslut. Studien består av ca 500 000 intervjuer på 70 marknader i fler än 30 kategorier. Wavemaker drivs av kreativitet och nyfikenheten hos 8 500 personer i 90 länder och är en del av GroupM och WPP.

Om Enzymatica 

Enzymatica AB är ett life science-bolag som utvecklar och säljer medicintekniska produkter mot infektionsrelaterade sjukdomar. Produkterna är baserade på en barriärteknologi, som inkluderar marina enzymer. Bolagets första produkt är ColdZyme® – en munspray som kan förebygga och förkorta förkylningen, mildra förkylningssymptomen samt förbättra livskvaliteten. ColdZyme är även effektivt vid halsbesvär i samband med förkylning. Produkten har lanserats på ett tiotal marknader.

Premium WordPress Themes Download
Download Best WordPress Themes Free Download
Download Premium WordPress Themes Free
Download Best WordPress Themes Free Download
lynda course free download
download mobile firmware
Download Premium WordPress Themes Free
lynda course free download

algoritmsik intelligens, ColdZyme, Enzymatica, Malmö, mediebyrå, mediebyråavtal, Norden, Patrik Andersson, pitch, planering, samarbete, strategi, Wavemaker,

Tillbaka till feed