GroupM Wavemaker öppnar i Malmö - GroupM

Wavemaker öppnar i Malmö

Kommunikationsbyrån Wavemaker har sedan starten för drygt två år sedan gått starkt och vunnit ett flertal kunder. Nu expanderar byrån till Malmö tillsammans med de erfarna byråledarna Patrik Andersson och Pier Zigante.

I mars öppnar Wavemaker Malmö under ledning av Patrik Andersson och Pier Zigante som båda har en lång erfarenhet av kommunikationsbranschen samt lokal förankring i regionen. Patrik Andersson har tidigare varit vd för Starcom Malmö i femton år samt vd och delägare på Scream Skåne. Pier Zigante har tidigare varit byråchef och partner på TBS Mediabyrå i över åtta år.

Att som entreprenör få vara med att bygga upp en helt ny mediebyrå i Malmö från grunden känns oerhört inspirerande, säger Patrik Andersson, Head of Wavemaker Malmö. Speciellt eftersom den inte bara möter dagens utan även morgondagens behov. Vi ska dessutom se till att överträffa de förväntningar som finns på konsultbyråer idag inom media, tech och content.

Sedan Wavemaker lanserades i december 2017 med ledarduon Cecilia Sundström och Lina Lindén i spetsen har byrån gått starkt. Bland Wavemakers nya kunder finns exempelvis Nordea, Mondelez och ACO.

Vår framgång ligger i vårt arbetssätt och vår expertis inom tech och content, säger Cecilia Sundström som är vd på Wavemaker. Det känns fantastiskt att kunna öppna kontor i Malmö redan nu och med en så dynamisk duo som Patrik Andersson och Pier Zigante har vi alla förutsättningar att ta Öresundsregionen med storm.

Genom Wavemaker får moderkoncernen GroupM en närvaro i Malmö. Målsättningen för det nya kontoret är att på sikt omsätta en halv miljard kronor och att vara ett kontor med drygt tio medarbetare.

För mer information kontakta:

Cecilia Sundström
vd Wavemaker
0708 73 22 96

Patrik Andersson
Head of Wavemaker Malmö
072 522 47 74

Pier Zigante
Head of Wavemaker Malmö
070 966 23 61

Free Download WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
Free Download WordPress Themes
Download WordPress Themes
lynda course free download
download lenevo firmware
Download Premium WordPress Themes Free
udemy paid course free download

Cecilia Sundström, Malmö, Patrik Andersson, Pier Zigante, Skåne, Wavemaker,

Tillbaka till feed