GroupM Benify ska expandera globalt med Quisma - GroupM

Benify ska expandera globalt med Quisma

Det svenska HR-techbolaget Benify expanderar aggressivt internationellt och har nu signat ett avtal med GroupM-byrån Quisma i Sverige för strategisk rådgivning och koordinering för sökmarknadsföring i 5 länder.

Benify är ett snabbväxande HR-företag som förenklar för arbetsgivare genom att samla och synliggöra förmåner i en skräddarsydd medarbetarportal. Företaget är en del av det svenska tech-undret och har nu över en miljon användare på 40 marknader. De utökar nu sin globala närvaro till att innefatta ytterligare länder och till sin hjälp med marknadsföring har de nu ingått partnerskap med Quisma i Sverige.

Vi vill tänka stort och långsiktigt när vi stakar ut vår framtid och har behov av en partner som är likasinnad och som dessutom har globala insikter och kan mäta, benchmarka och koordinera över flera marknader. För oss är det också viktigt med möjligheten att kvickt kunna aktivera en ny marknad eller ett nytt medieslag efter behov och Quisma tickar i alla boxar, säger Ylva Eriksson, Global PR & Marketing Manager på Benify.

Samarbetet omfattar i dagsläget sökmarknadsföring för ett antal marknader såsom Tyskland, Storbritannien, Holland, Frankrike och Sverige, där det svenska kontoret nu agerar strateg och nav.

Och för 2020 finns det offensiva planer.

Vi är extremt stolta över förtroendet att få samarbeta med en svensk framgångsrik startup såsom Benify som har en spännande entreprenörsanda och tuffa målsättningar. Vi nyttjar kraften i vårt internationella GroupM-nätverk till fullo med allt från kompetens till tech och system för att kunna bidra till en stark utvecklingsresa. Benify har en chans att ta över världen och vi ska bana väg, säger Rafael Araujo, Operativ chef på Quisma.

För mer info, vänligen kontakta:

Rafael Araujo, Operativ Chef, Quisma.
072 223 28 47

Quisma är en global digitalbyrå inom mediebyrågruppen GroupM. Byråns expertis bygger på fullt fokus på kundernas egna affärsmål för att i slutändan driva tillväxt genom relevanta relationer. Läs mer på quisma.se.

På bilden: Julia Lagerskog och Ylva Eriksson på Benify tillsammans med Rafael Araujo och Victor Arvidsson på Quisma.
Foto: Talitha Cicon

Download Best WordPress Themes Free Download
Download WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
Download Premium WordPress Themes Free
udemy free download
download intex firmware
Premium WordPress Themes Download
ZG93bmxvYWQgbHluZGEgY291cnNlIGZyZWU=

Benify, digital marknadsföring, Quisma,

Tillbaka till feed