GroupM CDON inleder samarbete med Wavemaker Malmö - GroupM

CDON inleder samarbete med Wavemaker Malmö

CDON är Nordens största marknadsplats med ett ständigt växande utbud inom sport, leksaker, mode, media, elektronik och mycket mer. Nu har de inlett ett nytt samarbete med kommunikationsbyrån Wavemaker i Malmö.

I mars öppnade Wavemaker kontor i Malmö under ledning av Patrik Andersson och Pier Zigante. Nu är det officiellt att kontoret inlett ett samarbete med CDON inom mediestrategi, kampanjplanering och medieinköp i ett nordiskt uppdrag.

Vi ser fram emot att börja samarbeta med Wavemaker Malmö, säger Henrik Jarl som är CMO på CDON. Valet av byrå grundar sig på den samlade kunskap som Patrik Andersson och Pier Zigante besitter inom varumärkesbyggande, mediestrategi och säljfrämjande marknadsföring. Tillsammans med Wavemakers verktyg och expertis inom media blir det en attraktiv kombination.

Wavemakers kontor i Malmö har dragit igång starkt med flera spännande uppdrag, både lokala, nationella och nordiska som detta.

Vi är superglada och stolta över samarbetet med CDON, säger Patrik Andersson Head of Wavemaker Malmö. Uppdraget är stort och viktigt för oss då CDON exempelvis hade närmare två miljoner aktiva kunder förra året. Det ska bli riktigt spännande och kul att tillsammans med dem vidareutveckla CDONs positiva tillväxt som tagit ordentlig fart den senaste tiden.

Uppdraget som påbörjas i april handlar till en början om att stärka varumärket och bygga vidare på den redan inledda tillväxtresan.

För mer information kontakta:

Henrik Jarl, CMO CDON
Mail: henrik.jarl@cdon.com
Mobil. 076 762 13 46

Patrik Andersson, Head of Wavemaker Malmö
Mail: patrik.andersson@wmglobal.com
Mobil: 072 522 47 74

Om Wavemaker
Wavemaker är nästa generations byrå som agerar i gränslandet mellan media, innehåll och teknik. Wavemaker står bakom WM Momentum som bygger på världens mest omfattande studie om hur människor fattar köpbeslut. Studien består av ca 500 000 intervjuer på 70 marknader i fler än 30 kategorier. Wavemaker drivs av kreativitet och nyfikenheten hos 8 500 personer i 90 länder och är en del av GroupM och WPP.

Om CDON
CDON grundades 1999 och är idag Nordens största marknadsplats med verksamhet i Sverige, Finland, Norge och Danmark. CDON erbjuder ett brett sortiment som omfattar miljontals produkter inom film, musik, TV- och datorspel, kontorsvaror, böcker, leksaker, hemelektronik, vitvaror, sport, friluftsprodukter, skönhetsvård, mode, skor, datorer och datorprodukter. Under 2019 hade CDON över 100 miljoner besökare och 1,8 miljoner aktiva kunder. CDON ingår i Qliro Group som är noterat på Nasdaq i Stockholm.

Download WordPress Themes Free
Premium WordPress Themes Download
Premium WordPress Themes Download
Download Best WordPress Themes Free Download
udemy paid course free download
download coolpad firmware
Premium WordPress Themes Download
online free course

CDON, kommunikationsbyrå, Malmö, mediebyrå, medieköp, mediestrategi, Patrik Andersson, Pier Zigante, Skåne, Wavemaker,

Tillbaka till feed