GroupM Efter förvärvet - INCA blir Goat - GroupM

Efter förvärvet – INCA blir Goat

GroupM slår samman INCA och av WPP nyförvärvade Goat till världens största influencer marketing-nätverk. Den nya konstellationen behåller namnet Goat och bygger i Norden vidare på INCAs svenska framgångar, som även gett eko internationellt. ”Sverige och Norden ligger i absoluta toppen globalt”, säger Camilla Sandström, Head of Influencer Marketing, GroupM Nexus.

 

Unik global position

INCA är GroupM Nexus egenutvecklade digitala plattform för datadriven influencer marketing. Utöver plattformen så innefattar INCA även ett team av kreatörer och strateger som tillsammans sedan 2019 har lanserat datadriven influencer marketing i Sverige. Camilla Sandström leder nya Goat i Sverige och välkomnar sammanslagningen:

– ”Influencer marketing har förändrats. Från att annonsörer var bundna till specifika kreatörer och kanaler till att innehållet helt hamnat i centrum, så ser vi att datadriven influencer marketing är det bättre alternativet för att verkligen rikta och skala kampanjer. Att vi nu går samman med Goat ger oss unika globala muskler och understryker att det vi gjort dessa fyra åren har gjort avtryck”, säger Camilla Sandström, Head of Influencer Marketing på GroupM Nexus.

Sverige ledare globalt

Nya Goat kommer fortsätta att vara en del av Adressable Content inom GroupM Nexus. Globalt kommer Goat innefatta 300 medarbetare på 30 marknader, varav tretton sitter baserade i Sverige. Framgången inom Norden har även gett eko internationellt, med stort avtryck både inom EMEA och globalt:

– ”INCAs efterfrågan i Norden har varit enorm och visar att datadriven influencer marketing är här för att stanna. Tillsammans med Goat så adderar vi några av världens bästa inom fältet till vårt lag och blir den enda aktören med ett verkligt globalt avtryck. Förvärvet visar hur mycket WPP och GroupM tror på data driven influencer marketing och ögon från hela världen riktas mot Sverige just nu som en marknad som tar täten i utvecklingen, avslutar Anna Hammerlid, MD Nexus Sverige & Co-CEO Nexus Nordics.

 

 

Download Premium WordPress Themes Free
Free Download WordPress Themes
Download Nulled WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
free online course
download samsung firmware
Download WordPress Themes Free
udemy paid course free download

Tillbaka till feed