GroupM GroupM prisas för ”Årets förändringsresa” - GroupM

GroupM prisas för ”Årets förändringsresa”

Undersöknings- och actionplattformen Brilliant Future prisar nu de arbetsgivare som har ökat sitt medarbetarengagemang allra mest under det gångna året. Utmärkelsen Brilliant Awards – Årets förändringsresa, är baserad på data från 185 organisationer och sammanlagt ligger 235 000 medarbetarundersökningar till grund för utnämningen. Nu står det klart att vinnaren är byrågruppen GroupM.

GroupM är den organisation som har ökat sitt medarbetarengagemang allra mest under det gångna året och som därmed kan titulera sig som vinnare i Brilliant Awards – Årets förändringsresa Employee Experience.

Våra löpande analyser visar att engagerade medarbetare skapar lojala kunder och stärker affären. GroupM visar vägen och vikten av att kontinuerligt kartlägga medarbetarengagemanget i organisationen för att få ett kvitto på hur organisationen ligger till, säger Andreas Ferm, vd på Brilliant Future.

Insamlingen av data har pågått under 2020 och resultatet är baserat på sammanlagt 235 000 medarbetarundersökningar.

Vi är så enormt hedrade och lyckligt lottade att ha extraordinär personal och proffsiga ledare som under ett så kritiskt år som 2020 levlat upp och verkligen funnits där för varandra och våra kunder. Vi har sammansvetsats mer, utmanat varje arbetsprocess och strategi, utvecklats exponentiellt tillsammans och lyckats generera ett fantastiskt driv framåt. Stoltheten och tacksamheten vet inga gränser, säger Martin Hugosson, vd på GroupM.

 Hela topplistan för Brilliant Awards – Årets förändringsresa Employee Experience

  1. GroupM
  2. Nent Group / Länsförsäkringar Uppsala (delad andra plats)

Om Brilliant Awards – Employee Experience:

  • Listar de företag som har lyckats skapa ett arbetsklimat med många högt engagerade medarbetare i sin bransch.
  • Baserad på data från företagens egna medarbetarundersökningar. Totalt ligger 185 organisationer och 235 000 medarbetarundersökningar till grund för beslutsunderlaget.
  • Baserad på data från sammanlagt 185 organisationer och 235 000 medarbetarundersökningar som har genomförts under 2020 och sedan jämförts med resultatet för 2019.

För mer information, kontakta:

Martin Hugosson
vd, GroupM Sweden
070-881 08 48

Om Brilliant

Brilliant är en del av Wise Group och är en av marknadens främsta datadrivna undersöknings- och insiktsplattformar för kund- och medarbetarupplevelser. Företaget erbjuder agerbara och datadrivna kund- och medarbetarinsikter som hjälper företag och organisationer att fatta beslut som stärker affären.

Brilliant mäter och analyserar löpande medarbetar- och kundupplevelser. Resultatet av Brilliants data visar gång på gång att engagerade medarbetare skapar lojala kunder och påverkar resultatet på sista raden. Företagets vision är att hjälpa företag och organisationer världen över att frigöra potentialen i människor.

Free Download WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
Free Download WordPress Themes
Download Nulled WordPress Themes
udemy free download
download karbonn firmware
Download Best WordPress Themes Free Download
udemy free download

Andreas Ferm, Årets förändringsresa, Brilliant Awards, Brilliant Future, GroupM, Martin Hugosson, medarbetarundersökning,

Tillbaka till feed