GroupM GroupM rekryterar tre nya ledare - GroupM

GroupM rekryterar tre nya ledare

Under de senaste månaderna har medie- och kommunikationsbyrå-koncernen GroupM anställt tre nya chefer – Melina Hägglund Juselius, Martina Nicksan och Josefin Löfgren – som ska coacha medarbetare och driva processer och samarbeten i var sitt specialistteam. De blir en viktig pusselbit i ett delat ledarskap.

GroupM har nyligen skruvat om organisationen där ett flertal specialistområden nu leds av ett radarpar i form av en chef för plattform och strategi och en coachande ledare med ansvar över medarbetare, kompetenshöjning, utvecklingsprojekt och resursplanering. Tre nya talanger har anslutit för det senare.

Vi tror på uppdelningen mellan rollerna då vi sett många exempel inom vår bransch där en grym specialist plötsligt fått massa personalansvar och tappat gnistan. Nu har vi hittat tre talanger som verkligen drivs av ledarskap, att få andra att växa och att ständigt utveckla processer så att våra konsulter kan briljera hos kund, säger Anna Hammerlid, Chief Transformation Officer och ansvarig för GroupMs specialistorganisation.

  • Melina Hägglund Juselius inledde sin karriär på en av Londons största socialbyråer We Are Social och hade senast en roll som ansvarig för Vings nordiska socialteam. På GroupM får hon rollen Head of Operations för GroupMs specialister inom köpt sök.
  • Martina Nicksan startade sin bana på DN och har sedan gjort en lysande karriär inom GroupM-koncernen. Nu tar hon ett kliv internt från Wavemaker till GroupM där hon ska leda adtech-teamet som Head of Operations.
  • Josefin Löfgren kommer närmast från M&C Saatchi där hon byggt upp deras social media-erbjudande. Innan dess var hon projektledare på Ingager. Hon ser fram emot sitt uppdrag som Head of Operations, Social på GroupM:

Organisationsstrukturen med det delade ledarskapet och innovationsandan som finns hos GroupM lockade verkligen mig. Riktigt vass specialistkompetens och egenutvecklad teknik ger en möjlighet att optimera hela kundens affär. Nu ska jag bidra till att bredda erbjudandet, maximera utvecklingspotentialen i teamet och se till att vi jobbar integrerat med byråerna i huset.

Vid frågor, vänligen kontakta:

Melina Hägglund Juselius
Head of Operations, Search
073-506 66 09

Martina Nicksan
Head of Operations, Ad Tech
072-707 34 36

Josefin Löfgren
Head of Operations, Social
070-221 12 53

Anna Hammerlid
Chief Transformation Officer och ansvarig för GroupMs specialistorganisation
073-670 91 58

Download Nulled WordPress Themes
Premium WordPress Themes Download
Download WordPress Themes
Download WordPress Themes Free
free download udemy paid course
download micromax firmware
Download WordPress Themes
free download udemy course

adtech, Anna Hammerlid, Josefin Löfgren, ledarskap, Martina Nicksan, Melina Hägglund Juselius, Social Media, sök,

Tillbaka till feed