GroupM GroupM stärker samarbetet med Google ytterligare  - GroupM

GroupM stärker samarbetet med Google ytterligare 

GroupM är nu Sales Partners till Google Marketing Platform (GMP) – ett partnerskap som endast beviljas ett fåtal företag som bevisat att de skapar unik kundnytta med hjälp av Googles produkter. Det innebär att GroupM nu tillhandahåller licenser för samtliga produkter inom GMP, och kan arbeta ännu närmare kunderna i transformationsprojekt som inte nödvändigtvis relaterar till medieköp.

GroupM är nu, via sin nordiska hubb i Danmark, officiellt certifierad Google Marketing Platform Sales Partner, vilket innebär att Nordens största mediebyrågrupp tillhandahåller licenser till samtliga produkter inom Googles marknadsföringsplattform. Endast ett fåtal konsultföretag världen över får erbjudandet att bli försäljningspartner till Google Marketing Plattforms. Möjligheten tillhandahålls ”by invite only” och är den högsta partnerstatus man kan uppnå inom Googles marknadsföringsplattform.

Med totalt 175 individuella Google-certifieringar och ett tiotal företagscertifieringar i portföljen, exempelvis Google Cloud Platform Partner, placerar sig GroupM i framkant bland de digitala konsultgrupperna i Europa.

Vi är oerhört stolta att Google valt GroupM Nordic som säljpartner i EMEA. Det skickar en tydlig signal att vi som grupp infriat våra ambitioner om att vara bland de mest kompetenta konsulterna inom martech, med nödvändiga meriter för att ge smarta råd till annonsörer om Googles tech stack. Och erkännandet av oss som säljpartner är en stor klapp på axeln för våra medarbetare. Det är deras förtjänst att vi nu uppnått denna status, säger Oscar Larsson, Managing Director, GroupM Digital Services.

Partnerskapet ger en unik position i Norden och kommer att påskynda GroupMs konsultverksamhet inom digital transformation där ambitionen är att förflytta GroupM bort från den traditionella mediebyråscenen. Oscar Larson fortsätter:

De senaste 18 månaderna har vi upplevt en massiv tillväxt i olika digitala transformationsprojekt, och i och med certifieringen till Google Marketing Platform Sales Partner ser vi ett adderat stort värde för lokala kunder. Med vår möjlighet att sälja licenser i kombination kombinerad med den kompetens vi besitter inom en rad olika affärsområden i Sverige kan vi nu med gott samvete kalla oss för en digital konsultgrupp.


För ytterligare information, vänligen kontakta: 

Oscar Larsson
Managing Director, GroupM Digital Services
070-911 21 01

Download WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
Download Nulled WordPress Themes
Download WordPress Themes Free
lynda course free download
download huawei firmware
Download Premium WordPress Themes Free
ZG93bmxvYWQgbHluZGEgY291cnNlIGZyZWU=

certifiering, GMP, Googel Marketing Platform, Google Marketing Platform Sales Partner, Oscar Larsson, transformation,

Tillbaka till feed