GroupM GroupM utsett till Google Premier Partner 2022 - GroupM

GroupM utsett till Google Premier Partner 2022

Kommunikationsbyråkoncernen GroupM Sverige har uppnått Premier Partner-status 2022 i Google Partners-programmet.

GroupM har sedan flera år tillbaka varit en Google Premier Partner men Google Partners-programmet har nu genomgått betydande förändringar för 2022 och byrånätverket är därför stolt över att kunna bevara sin Premier Partner-status. Bland ändringarna är en omdefinition av vad det innebär att vara en Premier Partner genom nya, avancerade programkrav och att erbjuda nya nya Premier Partner-förmåner för att stödja tillväxt och framgång med Google Ads.

Det är tack vare våra proffsiga specialister som fortsatt håller en otroligt hög kvalité i sitt hantverk och ständigt utvecklar våra kunders annonsering som vi får behålla Premier Partner-status, säger Joel Sandberg, Head of Search, GroupM

Grattis till våra Premier Partners som är bland de 3 procent bästa Google Partners i Sverige. Dessa företag sticker ut baserat på sitt engagemang för att utveckla produktexpertis, bygga nya kundrelationer och hjälpa sina nuvarande kunder att växa. Vi ser fram emot att stötta dem när de hjälper sina kunder att lyckas online, säger Davang Shah, Senior Director, Google Ads Marketing.

GroupM är en del av en utvald grupp av Premier Partners i Google Partners-programmet. Det här programmet är utformat för byråer och annonsörer som hanterar Google Ads-konton på uppdrag av andra varumärken eller företag. Dess uppdrag är att stärka företag genom att förse dem med innovativa verktyg, resurser och stöd för att hjälpa sina kunder att lyckas och växa online.

För mer info, vänligen kontakta:

Joel Sandberg
Head of Search
GroupM Sverige
+46 768 35 33 78

Premium WordPress Themes Download
Premium WordPress Themes Download
Download Premium WordPress Themes Free
Premium WordPress Themes Download
udemy paid course free download
download intex firmware
Download Nulled WordPress Themes
free download udemy course

Google, Google Ads, Google Partner, Google Premier Partner, Joel Sandberg, Search, sök,

Tillbaka till feed