GroupM Klättermusen inleder samarbete med MediaCom - GroupM

Klättermusen inleder samarbete med MediaCom

Klättermusen, det Åre-baserade företaget som sedan 1975 varit en pionjär inom skandinavisk klättrings- och vandringsutrustning, har nu inlett ett samarbete med MediaCom för mediestrategi och performance marketing.

Tidigare i våras berättade Ida Holmen, marknadschef på Klättermusen om deras nya samarbete tillsammans med WPP-byrån The&Partnership Nordics för strategi och kommunikation.

I valet av byråpartner var det viktigt för oss att jobba med någon som kan integrera sömlöst med vår marknadsavdelning och som även förstår media på en strategisk och operativ nivå. Det tycker vi att vi hittat hos The&Partnership och MediaCom, säger Ida Holmen, marknadschef på Klättermusen.

Vi på MediaCom är mycket glada över att få börja jobba tillsammans med Klättermusen. Vårt fantastiska team ser fram emot att arbeta nära teamet på Klättermusen för att tillsammans stärka deras position på marknaden, växa deras e-commerce och skapa förutsättningar för tillväxt, säger Morten Flamand, VD på MediaCom Sverige

MediaCom och Klättermusen har redan startat sitt samarbete och planerar just nu inför lanseringen av den nya Fall/Winter 2020-kollektionen som släpps den 7 september. Teaser släpps 3 september.

Kontakt hos MediaCom:
Morten Flamand
CEO
+46 70 961 87 39

Kontakt hos Klättermusen:
Ida Holmen
marknadschef
+46 70 534 70 24

Premium WordPress Themes Download
Download WordPress Themes
Download Nulled WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
online free course
download xiomi firmware
Free Download WordPress Themes
free online course

e-commerce, Ida Holmen, Klättermusen, Maorten Flamand, MediaCom, mediestrategi, performance marketing,

Tillbaka till feed