GroupM Malmö FF signar Wavemaker - GroupM

Malmö FF signar Wavemaker

Malmö FF har nyligen inlett ett samarbete med kommunikations- och mediebyrån Wavemaker. Det rör sig om ett fullserviceuppdrag inom marknadsanalys och annonsering för att komma närmare supportrarna och driva försäljning.

Wavemaker ska bistå Malmö FF med en rad heltäckande tjänster; analys och insikter, mediestrategi- och rådgivning, förhandling, medieköp samt uppföljning och utvärdering av marknadsaktiviteter i samtliga kommunikationskanaler.

För oss är det centralt att driva e-handel och biljettköp. Wavemaker har utmanat oss med sin expertis och egenutvecklade produktportfölj och med deras fokus på affär och tillväxt ser vi att vi tillsammans kan höja ribban för framförallt vår digitala marknadsföring, säger Cina Wikeborg, Sales Director B2C på Malmö FF.

Patrik Andersson, chef för Wavemakers Malmökontor, är mycket stolt över förtroendet.

Det är stort att få jobba med en kund som har så otroligt stark lokal förankring i södra Sverige, men som också har skapat sig ett aktat namn internationellt. Malmö FF är Sveriges ledande fotbollsklubb och nu ska vi på Wavemaker se till att överträffa deras ambitioner för varje steg genom att utveckla deras marknadsföring och därigenom skapa förutsättningar för dem att växa och utvecklas ännu mer.

Samarbetet mellan parterna är redan igångsatt och innebär att Wavemaker även tar klivet in i Malmö FF:s affärsnätverk av partnerföretag kallat Nätverket.

Om Malmö FF

Malmö Fotbollförening är en ideell förening, grundad 1910, med säte i Malmö kommun. Läs mer här.

Om Wavemaker

Vi hjälper uppdragsgivare att växa genom ’positive provocation’ vilket innebär att vi alltid utmanar status quo. De största tillväxtmöjligheterna kan ligga strax utanför komfortzonen. Vi använder media, content och teknik sömlöst och kan på så vis koncentrera våra insatser där de gör mest nytta i köpresan. Vi är en global byrå med kraften i över 7 000 medarbetare på 90 marknader och en del av GroupM, WPP: s globala bolag för medieinvesteringar. Vi är samtidigt en lokal byrå i Sverige och Norden.

Upptäck mer på wavemakerglobal.com, Instagram och LinkedIn.

På bilden: Anna Nordström Carlsson, Head of Marketing & Communication Malmö FF, Patrik Andersson, Head of Wavemaker Malmö och Cina Wikeborg, Sales Director B2C Malmö FF

För mer info, vänligen kontakta:

Cina Wikeborg
Sales Director B2C
Malmö FF
072 066 15 16

Patrik Andersson
Head of Wavemaker Malmö
072 522 47 74

Download Nulled WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
Download WordPress Themes
Download Nulled WordPress Themes
free online course
download mobile firmware
Download WordPress Themes Free
ZG93bmxvYWQgbHluZGEgY291cnNlIGZyZWU=

Anna Nordström Carlsson, Cina Wikeborg, Malmö FF, marknadsanalys, mediebyrå, medieköp, mediestrategi, Patrik Andersson, Wavemaker,

Tillbaka till feed