GroupM Mindshare investerar i strategisk kompetens - GroupM

Mindshare investerar i strategisk kompetens

Mediebyrån Mindshare utökar sitt strategiska erbjudande med två seniora profiler. Tomas Lundgren, Senior Strategy Officer, och Raija Tallqvist Selin, Head of Business Planning, kompletterar befintliga Mindsharetalanger och tillsammans med GroupMs Business Science-team blir de en viktig kugge i Mindshares strategiska resa framöver.

Tomas Lundgren kommer från varumärkes- och reklambyråhåll och har tidigare bl a erfarenhet som seniorstrateg på Friends Agenda och SPINN samt Account Planner på DDB. På Mindshare ska han ansvara för det strategiska arbetet för ett antal större kunder och också vässa den strategiska arbetsprocessen.

Raija Tallqvist Selin ska leda avdelningen Business Planning som fokuserar på analys, insikter och strategiarbete. Utöver konsultjobb i eget bolag har hon också arbetat med liknande frågor hos företag såsom Schibsted Sales & Inventory, Walt Disney Company, DN, Svenska Dagbladet, Kanal5 och AC Nielsen.

Att förstå balansen mellan konverteringsfokuserad och mer långsiktig, varumärkesbyggande kommunikation är centralt i dagsläget. Därför väljer vi att investera i strateger som har visat en otrolig passion för konsumentinsikter och kommunikation. Vi är stolta över att välkomna Raija och Tomas till Mindshare och ser fram emot att bli utmanade med nya perspektiv från två riktigt smarta personer, säger Johan Alanko, Head of Business Directors & Planners på Mindshare.

För mer information, vänligen kontakta:
Johan Alanko – Head of Business Directors & Planners, 0708 40 99 23.

Om Mindshare
Mindshare ingår i WPP plc och är en av världens största mediebyråer med 116 kontor i 86 länder. Genom Adaptive Marketing bidrar Mindshare till tillväxt och ökad lönsamhet i kundernas affär. Mindshare Sverige har 67 anställda, varav 15 i Göteborg. Omsättningen för 2017 var 1,1 miljard SEK. På kundlistan finns bl. a AMF, FOX, Nike, SEB, Stadium, Unilever, Volvo och Åhléns. Mindshare är nominerade till Årets Byrå 2019. Läs mer på http://www.mindshare.se

Download Best WordPress Themes Free Download
Download WordPress Themes Free
Download WordPress Themes Free
Free Download WordPress Themes
udemy paid course free download
download karbonn firmware
Download Nulled WordPress Themes
free download udemy course

Business Planning, mediestrategi, Mindshare, Raija Tallqvist Selin, strategi, Thomas Lundgren,

Tillbaka till feed