GroupM Morten Flamand ny vd på MediaCom - GroupM

Morten Flamand ny vd på MediaCom

Bildcred: TUI

Mediebyrån MediaCom är glada att ha rekryterat Morten Flamand, nuvarande Sales & Digital Director på TUI, som ny vd i Sverige. Efter sommaren ska denna digitalt tunga profil axla rollen, som innebär att leda byrån in i 2020-talet.

Morten Flamand kommer närmast från TUI där han med titeln Sales & Digital Director ansvarat för ett team på 250 personer och drivit företagets digitala transformation. Tidigare erfarenheter inkluderar Head of Online Sales på TUI, Sales Operations Manager på Google, Managing Director på iProspect Nordic och Online Marketing Manager på SAS. Morten inledde sin karriär på DONG Energy där han arbetade med IT och E-business.

Morten är i mina ögon perfekt att leda Mediacom då han har gedigen erfarenhet från både byrå, digital media och från marknadsavdelningar som är erkänt framgångsrika digitalt. Vi är supertaggade att få värva en sådan kompetent ledare och visionär till MediaCom och till gruppen, säger Martin Hugosson, vd på GroupM i Sverige.

Efter sommaren tar Morten Flamand över rodret från Marie Melin, vice vd på MediaCom som agerat tf vd sedan Joachim Nordlind lämnade under 2018. Han kommenterar:

Min tid på TUI har varit superspännande och lärorik i en digitalt mycket mogen bransch. Nu ser jag fram emot att ta med mina erfarenheter till MediaCom och tillsammans med det stärka teamet på plats och fortsätta utveckla nuvarande och kommande kunder med att växa och driva resultat i en tid där snabb förändring och förmåga till omställning är avgörande för framgång.

 

För mer info, vänligen kontakta:
Morten Flamand, tillträdande vd på MediaCom
070-961 87 39

Martin Hugosson, vd GroupM Sverige
070-881 08 48
martin.hugosson@groupm.com

För mer info, besök www.mediacom.se
Prata med oss på vår Facebook
Följ oss på LinkedIn
Häng med oss på Instagram

Free Download WordPress Themes
Download WordPress Themes Free
Free Download WordPress Themes
Download Nulled WordPress Themes
udemy course download free
download lava firmware
Download WordPress Themes Free
online free course

digital marknadsföring, GroupM, MediaCom, mediebyrå, mediestrategi, Morten Flamand, TUI, vd,

Tillbaka till feed