GroupM Ny ledarduo på Wavemaker - GroupM

Ny ledarduo på Wavemaker

Wavemaker utser Cecilia Sundström till ny VD. Lina Linden intar rollen som vice VD för verksamheten. Båda har mycket lång erfarenhet från mediebyrånätverket GroupM där Wavemaker ingår.

Cecilia Sundström ersätter Martin Hugosson efter att han tidigare i april utsågs till VD för GroupM i Sverige. Cecilia kommer senast från rollen som Chief Client Officer på Wavemaker och har arbetat inom GroupM sedan 2004.

Jag är väldigt glad att kunna presentera en så otroligt stark duo för Wavemaker. Både Cecilia och Lina är några av de starkaste ledarna i vår bransch, säger Martin Hugosson, vd på GroupM i Sverige.

Det är en fantastisk förmån att få börja som VD på Sveriges nyaste mediebyrå, inga gamla lagar gäller. Det finns alla möjligheter att bygga något nytt och starkt på marknaden. Det känns otroligt inspirerande och utmanande att ta sig an den uppgiften, säger Cecilia Sundström, som är ny vd på Wavemaker.

Cecilia Sundström påbörjar sin nya sin tjänst 16 april samtidigt som Lina Linden tillträder som vice VD för Wavemaker. Precis som Cecilia Sundström har hon lång erfarenhet från GroupM och främst Maxus där hon började 2005. Den senaste positionen var som Client Team Director på Wavemaker.

Jag är väldigt glad att få göra denna resa tillsammans med Cecilia.Vi är starka var och en för sig men när vi jobbar ihop är det som en otrolig kraft släpps fri och den ska vi lägga på att bygga Sveriges bästa mediebyrå., säger Lina Linden, ny vice VD på Wavemaker.

I Sverige har byrån sitt kontor i Stockholm där cirka 100 personer arbetar med allt från medie-, tech- och contentstrategier till planering, kreation, produktion och aktivering i samtliga kanaler.

Vid frågor, vänligen kontakta:
Martin Hugosson
vd GroupM Sverige
0708-81 08 48

Cecilia Sundström
vd Wavemaker
0708-73 22 96

Lina Linden
vice vd Wavemaker
0701-72 94 81

Om Wavemaker:
Wavemaker är nästa generations mediebyrå som agerar i skärningspunkten mellan media, innehåll och teknik. Wavemaker står bakom WM Momentum som bygger på världens mest omfattande studie om hur människor fattar köpbeslut. Studien består av 375 000 enkäter på 70 marknader i fler än 30 kategorier. Wavemaker drivs av kreativitet och nyfikenheten hos 8 500 personer i 90 länder och är en del av GroupM som är WPP:s globala medieförvaltningsbolag.

Premium WordPress Themes Download
Download Premium WordPress Themes Free
Download Best WordPress Themes Free Download
Download Premium WordPress Themes Free
lynda course free download
download redmi firmware
Download Best WordPress Themes Free Download
udemy free download

Cecilia Sundström, GroupM, Lina Lindén, Martin Hugosson, mediebyrå, vd, Wavemaker,

Tillbaka till feed