GroupM Quisma ska accelerera tillväxt för Kapitalinvest - GroupM

Quisma ska accelerera tillväxt för Kapitalinvest

Quisma inleder nu ett samarbete med Kapitalinvest. Målet är att accelerera tillväxt på den svenska marknaden via digitala kanaler.

Kapitalinvest är ett svenskt bolag som 2016 lanserades som uppstickare i en bransch med en hög andel väletablerade spelare. Företaget ger finansiella råd och hjälper individer, företagare och institutioner att bygga, bevara och förvalta förmögenheter. Bl a erbjuder Kapitalinvest en private banking-tjänst till individer som har 5 miljoner kronor eller mer att placera.

Vi är en mindre, smidigare aktör med modernare tillvägagångssätt och arvoderingsmodell än de traditionella aktörerna. Nu är vi redo att ta Quisma till hjälp för att stärka vår närvaro i digitala plattformar och attrahera nya Private Banking-kunder. Vi ser fram emot partnerskapet, säger Jonas Höglund, Founding Partner på Kapitalinvest.

Ett sjumannateam ska jobba med projektet, där den första etappen väntas bli klar under 2021 och fokuserar på organisk sökoptimering som en grund inför aktivering av andra kanaler i ett senare skede. Rafael, Araujo, operativ chef på Quisma, är peppad på uppdraget.

Det blir riktigt spännande att samarbeta med ett nytänkande bolag som Kapitalinvest. Varumärket har en fantastisk tillväxtpotential och vi på Quisma kommer att matcha deras agilitet och ambition väl.

För mer info, vänligen kontakta:

Rafael Araujo
Operativ Chef
Quisma
072 223 28 47

Download Nulled WordPress Themes
Download Nulled WordPress Themes
Free Download WordPress Themes
Premium WordPress Themes Download
udemy paid course free download
download coolpad firmware
Download WordPress Themes
udemy course download free

Jonas Höglund, Kapitalinvest, Quisma, Rafael Araujo, sökoptimering, tillväxt,

Tillbaka till feed