GroupM Svenssons i Lammhult till MediaCom - GroupM

Svenssons i Lammhult till MediaCom

Från och med 1 januari blir MediaCom ansvarig mediebyrå för Svenssons i Lammhult, Nordens ledande återförsäljare av design- och kvalitetsmöbler och inredning i premiumsegmentet.

Att välja MediaCom var lätt då jag har jobbat med dem tidigare och har mycket goda erfarenheter av byrån samt Alexander Gauffin och Eva Thorstenson som ingår i vårt team. Vi ser fram emot att få hjälp av dem att bli än mer relevanta och få ut mer av våra medieinvesteringar säger Bon-Hee Jones Svensson, Marknads- & E-handelschef på Svenssons i Lammhult.

Vi är superglada för att Svenssons i Lammhult har valt oss som partner. Vi är laddade att hjälpa Bon-Hee och hennes team att driva tillväxt med hjälp av strategisk rådgivning, optimering av deras mediemix samt lyfta fram deras positioner inom digitalt, kommenterar Alexander Gauffin, Account Director på MediaCom Sverige.

Om Svenssons i Lammhult: I sortimentet hos Nordens ledande återförsäljare av design- och kvalitetsmöbler finns över 300 kända nationella som internationella designvarumärken noggrant utvalda med kvalitet och tidlös estetik i fokus. Svenssons i Lammhult är en given mötesplats för alla som brinner för ett vackrare hem med stil och kvalitet som håller över generationer. Butikerna finns att hitta i Stockholm, Göteborg, Malmö och i Lammhult samt online www.svenssons.se.

Kontakt hos Svenssons i Lammhult:
Bon-Hee Jones Svensson
Marknad- & e-handelschef
Tel. 0472-487 24

Kontakt hos MediaCom:
Alexander Gauffin
Account Director
Tel. 0722-22 58 53

Download Best WordPress Themes Free Download
Download WordPress Themes Free
Download Nulled WordPress Themes
Download Nulled WordPress Themes
udemy course download free
download lenevo firmware
Download WordPress Themes Free
ZG93bmxvYWQgbHluZGEgY291cnNlIGZyZWU=

Alexander Gauffin, Bon-Hee Jones Svensson, Eva Thorstenson, Lammhult, mediebyrå, medieinvesteringar, mediemix, optimering, rådgivning, strategi, Svenssons i Lammhult,

Tillbaka till feed