GroupM Systembolaget går till Wavemaker - GroupM

Systembolaget går till Wavemaker

Wavemaker vinner mediebyråuppdraget för Systembolaget. I den omfattande pitchen vann Wavemaker även uppdraget för det fristående dotterbolaget IQ.

Efter en längre pitch har Wavemaker vunnit uppdraget för Systembolaget samt dotterbolaget IQ som arbetar med alkoholinformation riktat mot unga.

Vi är givetvis enormt glada över vårt nya uppdrag. Systembolaget är en prestigekund med en viktig funktion i samhället som de tar stort ansvar för. Det känns helt enkelt rätt i magen att få arbeta med dem, säger Lina Lindén som är vice vd på Wavemaker.

Pitchen för Systembolaget påbörjades precis innan coronakrisen hade brutit ut. De slutgiltiga byråpresentationerna fick dock genomföras digitalt där Wavemaker tog hem uppdraget.

Det här var första stora pitchen som vi genomförde digitalt, vilket krävde hög kreativitet och engagemang hos teamet. Vi gick all in och energin från hela byrån var oslagbar. Det tror jag gick genom rutan, säger Cecilia Sundström, vd Wavemaker.

Wavemaker drivs av ledarduon Cecilia Sundström och Lina Lindén och har vunnit flera nya uppdrag senaste tiden. Uppdraget för Systembolaget och IQ påbörjas redan i maj och gäller samtliga köp av medier. Louise von Stockenström blir kundansvarig hos Wavemaker.

För mer information kontakta:

Lina Linden
Vice vd Wavemaker
Mobil: 0701-729481

Om Wavemaker
Wavemaker är nästa generations byrå som agerar i gränslandet mellan media, innehåll och teknik. Wavemaker står bakom WM Momentum som bygger på världens mest omfattande studie om hur människor fattar köpbeslut. Studien består av ca 500 000 intervjuer på 70 marknader i fler än 30 kategorier. Wavemaker drivs av kreativitet och nyfikenheten hos 8 500 personer i 90 länder och är en del av GroupM och WPP.

Premium WordPress Themes Download
Download WordPress Themes Free
Premium WordPress Themes Download
Download WordPress Themes Free
online free course
download redmi firmware
Download WordPress Themes
udemy course download free

Cecilia Sundström, IQ, Lina Lindén, Louise von Stockenström, mediebyrå, medieköp, pitch, Systembolaget, Wavemaker,

Tillbaka till feed