GroupM Wavemaker vinner Solresor - GroupM

Wavemaker vinner Solresor

Solresor som är en av Sveriges största charterarrangörer väljer mediebyrån Wavemaker.

Den svenska charterarrangören Solresor som omsätter över en miljard kronor är ny kund till Wavemaker. Reseindustrin står inför många utmaningar framöver både när det gäller kundtillströmning som kantas av flygskam samt att ha relevanta upplevelser som triggar resenärerna till både välkända och nya resmål.

Det är alltid roligt att få arbeta med kunder vars verksamheter genomgår större omställningar. Resebranschen är mitt i ett sådant skifte och dessutom hårt konkurrensutsatt vilket gör uppdraget extra spännande, säger Lina Lindén som är vice vd på Wavemaker.

Vi ser fram emot att få hjälpa Solresor att växa genom sylvass koll på kundresan och kategorin samt ett engagerat team. Vi kunde inte ha avslutat terminen på ett bättre sätt, säger Cecilia Sundström, VD på Wavemaker.

Arbetsgruppen leds av Fredrik Klar.

För mer information kontakta Lina Linden, vice vd Wavemaker
Mobil: 0701-729481

Om Wavemaker: Wavemaker är nästa generations byrå som agerar i gränslandet mellan media, innehåll och teknik. Wavemaker står bakom WM Momentum som bygger på världens mest omfattande studie om hur människor fattar köpbeslut. Studien består av ca 500 000 intervjuer på 70 marknader i fler än 30 kategorier. Wavemaker drivs av kreativitet och nyfikenheten hos 8 500 personer i 90 länder och är en del av GroupM och WPP. www.wavemakerglobal.com

Download WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
Download Best WordPress Themes Free Download
Free Download WordPress Themes
udemy course download free
download samsung firmware
Download Nulled WordPress Themes
online free course

Cecilia Sundström, Fredrik Klar, Lina Lindén, mediebyrå, Solresor, tillväxt, Wavemaker,

Tillbaka till feed